Ο δρόμος προς τη καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου

Αγάπη για μένα σημαίνει να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα στους γύρω μου. Ένα καλό λόγο, μια αγκαλιά, μια συμβουλή, την ουσιαστική παρουσία μου στην ανάγκη του άλλου, ένα όμορφο γεύμα. Όλα αυτά εκφράζουν την αγάπη μου.

Στο άρθρο γνωρίστε τη Λίλα έχω αποτυπώσει ό,τι αγαπώ περισσότερο μετά τα παιδιά μου.

Αγάπη για μένα σημαίνει να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα στους γύρω μου. Ένα καλό λόγο, μια αγκαλιά, μια συμβουλή, την ουσιαστική παρουσία μου στην ανάγκη του άλλου, ένα όμορφο γεύμα. Όλα αυτά εκφράζουν την αγάπη μου.

Από αυτή τη σελίδα θα μοιράζομαι μαζί σου τη πορεία μου στο κόσμο της υγιεινής διατροφής, των σωστών επιλογών, την επιθυμία μου να αποβάλλω από πάνω μου τα κιλά τόσων χρόνων. Τη προσπάθειά μου να αποκτήσω ενέργεια και δύναμη να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τα βήματα στη βελτίωση της επιδερμίδας μου που με τη πάροδο των χρόνων χάνει τη λάμψη και την ελαστικότητα της.

Είναι στη διακριτική σου ευχέρεια αν θέλεις να ακολουθήσεις τα βήματά μου ή όχι, αλλά πίστεψέ με θα τα καταφέρεις και εσύ. Το ξέρω καλά γιατί και εγώ τα κατάφερα πολύ καλά μέχρι σήμερα και συνεχίζω…Άρα αφού το έκανα εγώ με τα πολλά προβλήματα υγείας ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ήταν ένα κρύο βράδυ στα μέσα Γενάρη του 2023, όταν σε μια γυναικοπαρείστικη συζήτηση μεταξύ τυρού και αχλαδιού μια φίλη, μου πρότεινε το κολλαγόνο της HERBALIFE.Μου σύστησε κάποιον συνεργάτη της εταιρείας που θα μου το έφερνε ο ίδιος στο σπίτι.

Την ημέρα που ο Βαγγέλης μου έφερε το Skin Collagen Booster, με ρώτησε αν επιθυμώ να μου κάνει δωρεάν μια ανάλυση του σωματικού μου βάρους. Με ζύγισε και μου ζήτησε να φτιάξω ένα Smoothie με νερό ή χυμό ή γάλα και 2 κουταλιές πρωτεΐνης με γεύση μπανάνας που μου έδωσε, για να του πω τη γνώμη μου. Το έφτιαξα με γάλα αμυγδάλου.  Εκείνη την ώρα, κάθε γουλιά που έπινα εν αγνοία μου, με οδηγούσε στο δρόμο για τη καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Το ταξίδι είχε μόλις αρχίσει πραγματικά χωρίς να το έχω καταλάβει. Η γεύση μου άρεσε και αποφάσισα να αγοράσω το ρόφημα FORMULA 1 της HERBALIFE με γεύση βανίλια που τόσο αγαπώ. Όταν έφυγε, σκέφτηκα ότι για μια ακόμη φορά θα μπω σε μια διαδικασία δίαιτας σαν τις αμέτρητες που είχα υποβάλλει τόσα χρόνια τον εαυτό μου και φυσικά ότι πέταξα τα χρήματα μου.

Ξεκίνησα το ρόφημα με βάση τις οδηγίες του Coach μου, μπήκα σε ένα παιχνίδι challenge στο Telegram,το Fit Marathon Game όπου τα μέλη της ομάδας ανέβαζαν τι έτρωγαν μέσα στην ημέρα, ενημερώνονταν με tips και πολλές εκπλήξεις και η αρχή για την απώλεια του μισητού βάρους μου μόλις είχε ξεκινήσει!

Ημέρα με την ημέρα τα κιλά χάνονταν, τα προσπερνούσα και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Μεσολάβησε το Πάσχα, ξέφυγα λίγο αφού φτιάχνω όπως θα δεις στο myworldisyou.gr διάφορα καλούδια, αλλά τηρώντας τις οδηγίες του coach μου, που ήταν πάντα κοντά μου σε κάθε μου βήμα, είτε προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω, τα κατάφερα και σήμερα μέσα σε περίπου τρεισήμισι μήνες αποχαιρέτησα δώδεκα (12) ολόκληρα κιλά! Και συνεχίζω!!!

Έγινα ανεξάρτητος συνεργάτης της HERBALIFE με σκοπό να παίρνω το ρόφημα που χρησιμοποιούσα με έκπτωση. Άλλο ένα βήμα προς τη κορυφή όπου σίγουρα θα βρίσκεται ο εαυτός μου στη καλύτερη του μορφή! Στο πακέτο εγγραφής που ήρθε στο σπίτι, μεταξύ άλλων ήταν και ο κατάλογος με τα προϊόντα και διάφορα έντυπα για επιχειρηματικά σχέδια. Τα πέταξα γιατί δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο αφού εγώ είχα αποκτήσει το ρόφημα μου με έκπτωση συνεργάτη και όχι απλού καταναλωτή. Είχα πετύχει το στόχο μου.

Αλλά… δεν ήξερα… δεν ρώτησα…

Στα τέλη Απριλίου, ο coach μου με προσκάλεσε σε ένα διήμερο σεμινάριο της HERBALIFE στα Μετέωρα. Σκέφτηκα, ότι δεν έχω να χάσω κάτι, θα απολαύσω την εκδρομή μου και θα παρακολουθούσα και λίγο από το σεμινάριο.

 

 

Τελικά εκεί άρχισαν όλα!!!

Τα συναισθήματα απερίγραπτα! Γέλασα, έκλαψα, ναι μπορεί να μη με πιστεύεις, αλλά έκλαψα, έκλαψα πολύ. Άκουσα ιστορίες μελών για το πώς ξεκίνησαν, τι αντίξοες καταστάσεις βίωσαν, πόσο βάρος έχασαν, πόσο άλλαξαν τη ζωή τους, πόση ενέργεια απέκτησαν! Που βρίσκονται σήμερα; Στις ανώτερες βαθμίδες της εταιρείας οι περισσότεροι! Νέα παιδιά που μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο, γυναίκες και άντρες που βρέθηκαν άνεργοι, αλλά και γιατροί, μηχανικοί, δάσκαλοι, δικηγόροι που αποφάσισαν να πετύχουν το στόχο τους, αρχικά να χάσουν το βάρος τους ή να αποκτήσουν μυϊκή μάζα, άνθρωποι που φυσικά τα κατάφεραν και μπήκαν στην οικογένεια της HERBALIFE.

Nαι, κάνοντας έναν απολογισμό του διημέρου σήμερα, χαίρομαι πολύ που άνοιξα τη πόρτα και μπήκα στην οικογένεια της HERBALIFE. Δεν είναι υπερβολή. Μπορεί να μη με πιστεύεις, αλλά εγώ που το βίωσα έτσι νιώθω.

Το ταξίδι για την απώλεια του βάρους, η καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση, το νεανικό δέρμα, η ευεξία και η δύναμη ότι μπορώ να τα καταφέρω είναι πραγματικότητα!!

Και

Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ μου και αυτή καταθέτω με αυτό το άρθρο.

Μη φύγεις, το ταξίδι θα συνεχιστεί… Η κορυφή είναι μακριά ακόμη, αλλά πίστεψέ μου μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να δείξεις εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία που μπορεί να βρίσκεται στη κορυφή αλλά οι άνθρωποί της που βίωσαν στο πετσί τους τι σημαίνει προσπάθεια, υπομονή, αγάπη και πίστη στα προϊόντα είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα να σε βοηθήσουν, να σε σηκώσουν όταν πέσεις και να χαρούν με την επιτυχία σου.

Το ταξίδι μου ξεκίνησε ένα κρύο βράδυ του Γενάρη αλλά θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Τι λες, θα το κάνουμε παρέα;

Εγώ πάντως, μέσω του myworldisyou.gr θα είμαι εδώ να καταγράφω το ταξίδι μου, κάθε μου πισωγύρισμα αλλά και κάθε μου βήμα προς τη κορυφή.

Εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να βρεις το δρόμο προς τη καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και το καλύτερο κίνητρο είναι το αποτέλεσμα μου.

Μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να πεις ναι.

Λοιπόν τι λες; Περιμένω τα σχόλια σου. Μη διστάσεις να μου γράψεις ή να στείλεις μήνυμα .

Θα περιμένω να πάμε στη κορυφή…

- Newsletter -

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και λάβε πρώτη όλα τα νέα μας άρθρα!

Κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με την πολιτική απορρήτου μας.

Προηγούμενο ΆρθροΓυαλιά Ηλίου.Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις πριν αγοράσεις γυαλιά ηλίου.
Επόμενο ΆρθροΠοιά είναι τα μυστικά στην αγορά σχολικής τσάντας;
Είμαι η Λίλα, full time εργαζόμενη και μητέρα δύο κοριτσιών. Αυτό είναι το Ιστολόγιο μου, όπου θα συζητάμε παρέα την καθημερινότητα και τα προβλήματα μας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλούμε πληκτρολόγησε το σχόλιο σου!
Παρακαλούμε πληκτρολόγησε το όνομα σου εδώ