
Τεμάχια: 50
Τα υλικά που θα χρειαστείς
Για την εκτέλεση:
4 αυγά
240 γραμμάρια ζάχαρη
2 βανίλιες
150 γραμμάρια ελαιόλαδο
750 γραμμάρια φαρίνα
100 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες
90 γραμμάρια σταγόνες λευκής σοκολάτας.
Οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής
χ τυπώ στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνω το λάδι, τις βανίλιες και ανακατεύω, στη συνέχεια ρίχνω τη φαρίνα και συνεχίζω να ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Τέλος ,χωρίζω το μείγμα στη μέση και στο ένα μείγμα βάζω τις σταγόνες σοκολάτας γάλακτος και στο δεύτερο τις σταγόνες της λευκής σοκολάτας και ανακατεύω με κουτάλι.
Βάζω τη ζύμη στο ψυγείο να ξεκουραστεί για λίγο και πλάθω μπαλάκια
Τα βάζω πάνω σε αντικολλητικό χαρτί ,τα πατάω λίγο με ένα κουτάλι να πλατύνουν και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 5-8 λεπτά η μέχρι να κάνουν τα πρώτα ραγίσματα.
Καλή σου Όρεξη!