
Τεμάχια: 50
Τα υλικά που θα χρειαστείς
Για την εκτέλεση: 4 αυγά
240 γραμμάρια ζάχαρη
2 βανίλιες
150 γραμμάρια ελαιόλαδο
100 γραμμάρια κακάο
650 γραμμάρια φαρίνα
100 γραμμάρια κουβερτούρα σοκολάτας σε σταγόνες
Οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής
χ τυπώ στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνω το λάδι, τις βανίλιες και το κακάο και συνεχίζω με το μίξερ να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Τέλος ,ρίχνω τη φαρίνα και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύω με κουτάλι.
Βάζω τη ζύμη στο ψυγείο να ξεκουραστεί για λίγο και πλάθω μπαλάκια.
Τα βάζω πάνω σε αντικολλητικό χαρτί ,τα πατάω λίγο με ένα κουτάλι να πλατύνουν και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 5-8 λεπτά η μέχρι να κάνουν τα πρώτα ραγίσματα.
Καλή σου Όρεξη!