
Τα υλικά που θα χρειαστείς
Για την εκτέλεση:
400 γρ. φιστίκια αλατισμένα
2 κ.σ. μέλι
3-4 κ.σ. καλαμποκελαιο
2 κ.σ. κακάο (προαιρετικά)
Οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής
Βάζεις τα φιστίκια μαζί με το καλαμποκέλαιο σε ένα πολυμηχάνημα και τα αλέθεις για 4-6 λεπτά ώστε το μείγμα να γίνει σαν αραιός πολτός.
Προσθέτεις το μέλι και χτυπάς το μείγμα για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Εναλλακτικά αν σου αρέσει η σοκολάτα μπορείς να προσθέσεις κακάο. Βάζεις το φιστικοβούτυρο σε βάζο και το διατηρείς στο ψυγείο.
Καλή σου Όρεξη!
φωτογραφία: Σταυριάννα Θεοδωράτου