Δύο γουλιές & δύο μπουκιές.Απλά καφές ή Ο Kαφές;

Νίκος Μπουρμπουράκης και Τάνια Κωνσταντίνοβα.Τάνια και Νίκος.Ένα Ζευγάρι ένας Σκοπός!

Από την πρώτη επίσκεψη στο χώρο τους, στη Δραγατσανίου, στη καρδιά της Αθήνας θα διαπιστώσεις ότι η ποιότητα και τα υψηλά  στάνταρ είναι ο σκοπός τους.

Από τις πρώτες ύλες και τους προμηθευτές τους,μέχρι το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους,όλα συμβάλλουν στο να σου παρέχoυν προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας.

Όλα τα υλικά τους είναι επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή,(άλλωστε εφαρμόζουν πρωτόκολλα HACCP),φρέσκα,επώνυμα με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Έχοντας διακριθεί σε διεθνείς αλλά και εγχώριους διαγωνισμούς (Συμμετοχή Latte Art 2012-2013-2014 Greece, Best Coffee Nation 2014, 2η θέση Latte Art 2015 Greece, 2η θέση Coffee in Good Spirits 2013 Greece) και παρακολουθήσει αμέτρητα σεμινάρια,μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα ότι στο μαγαζί της Δραγατσανίου το σίγουρο είναι ότι θα πιει έναν από τους καλύτερους καφέδες στη πόλη.

Μανιακοί σχεδόν με τη λεπτομέρεια που όντως κάνει τη διαφορά,κάθε γουλιά από το καφέ τους αποτελεί μία δημιουργία.Η σωστή θερμοκρασία του νερού,η ακριβής ποσότητα του καφέ,πάντα ζυγισμένη,ακόμη και η μυρωδιά του περιβάλλοντος χώρου δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα.

Κριτής είναι πάντα ο πελάτης,και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το γεγονός ότι καθημερινά βλέπεις εκτός από πελάτες που έρχονται για πρώτη φορά,θαμώνες που κίνητρο τους είναι ο απόλυτος “αυθεντικός καφές”!

Την ίδια αγάπη και την ίδια προσοχή,όμως δείχνουν και στη δημιουργία σάντουιτς με αυθεντικά,επώνυμα υλικά,αγνό ελαιόλαδο,πλήρες γιαούρτι,ελληνικά βότανα και μυρωδικά.

Φυσικά,Ο καφές και το σάντουιτς συμπληρώνεται γλυκά με τα απόλυτα γλυκίσματα,τα οποία καταφθάνουν νωρίς το πρωί σε καθημερινή βάση από έναν επώνυμο και διαχρονικό φούρνο.

Ό,τι και αν επιλέξεις,το σίγουρο είναι ότι το ραντεβού σου με τη ποιότητα θα αποτελεί σταθερή αξία.

 

- Newsletter -

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και λάβε πρώτη όλα τα νέα μας άρθρα!

Κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με την πολιτική απορρήτου μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπανάληψη μαθημάτων.Τα παιδιά πρέπει να κάνουν επανάληψη το καλοκαίρι;
Επόμενο ΆρθροΙδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή. Ένα βιβλίο,χίλιες λέξεις,πολλές ζωγραφιές…
Είμαι η Λίλα, full time εργαζόμενη και μητέρα δύο κοριτσιών. Αυτό είναι το Ιστολόγιο μου, όπου θα συζητάμε παρέα την καθημερινότητα και τα προβλήματα μας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλούμε πληκτρολόγησε το σχόλιο σου!
Παρακαλούμε πληκτρολόγησε το όνομα σου εδώ