Αντωνέλλα Λάβδα – Aνερχόμενη Zωγράφος

Από μικρή όλοι κατάλαβαν το ταλέντο της στη ζωγραφική και ιδιαίτερα στις αγιογραφίες. Σήμερα, μαθήτρια Λυκείου αποφασίζει να ασχοληθεί και επαγγελματικά με ό,τι αγαπά περισσότερο, τη σχολή καλών τεχνών, παράλληλα με τη δημιουργία μικρών έργων τέχνης φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι.

 

Η πρώτη μου εμπειρία με την ζωγραφική σε ένα πιο επαγγελματικό θα έλεγα επίπεδο ήταν στην ηλικία των 13 ετών. Τότε ήταν που ασχολήθηκα και με το κομμάτι της Αγιογραφίας καθώς είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ και ήθελα να το εξελίξω. Πριν πάρω αυτήν την απόφαση είχα διαβάσει πολλά βιβλία σχετικά με την τέχνη αυτή και γι’ αυτό ήθελα να μάθω περισσότερα και στην πράξη.

 

Την ώθηση αυτήν μου την έδωσε μια οικογενειακή φίλη όπου κάναμε για ένα χρόνο μαθήματα μαζί, μετά όμως αποφάσισα να πάω σε μία σχολή. Στην συνέχεια μου δόθηκε η ευκαιρία να εικονογραφήσω δύο βιβλία την «κουκίτσα» όπου είναι ένα βιβλίο για παιδιά.

Ακόμη ασχολήθηκα με την σκηνογραφία των σχολικών παραστάσεων και εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα ασχολούμαι και με την φωτογραφία. Η τέχνη αυτή για εμένα είναι υπέροχη καθώς μπορείς να απεικονίσεις σε ένα λευκό χαρτί μια ολόκληρη ιστορία μόνο από μία εικόνα, όπως λέει και το ρητό «άλλωστε μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις».

Τώρα είμαι 17 χρονών και ελπίζω να μου ανοίξουν και άλλοι δρόμοι και να μπορέσω να γίνω μια άξια ζωγράφος.

- Newsletter -

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και λάβε πρώτη όλα τα νέα μας άρθρα!

Κάνοντας εγγραφή δηλώνεις ότι συμφωνείς με την πολιτική απορρήτου μας.

Προηγούμενο ΆρθροΚαλοκαίρι, οι μύκητες των ποδιών παραμονεύουν!
Επόμενο ΆρθροΚαλοκαιρινή πανδαισία της Ρένας
antonellalavdas@gmail.com

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλούμε πληκτρολόγησε το σχόλιο σου!
Παρακαλούμε πληκτρολόγησε το όνομα σου εδώ