ΛΙΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Blogger | Εμπνευστρια του www.myworldisyou.gr

Γεια σου, είμαι η Λίλα! Είμαι full time εργαζόμενη και μητέρα δύο κοριτσιών.

Από μικρή λατρεύω να μαγειρεύω για τους αγαπημένους μου, ενώ τα τελευταία χρόνια ανακάλυψα και τις κατασκευές, οπότε η φαντασία και η δημιουργικότητά μου βρήκαν άλλη μία διέξοδο. Με μεράκι και αγάπη μετατρέπω καθετί σε ένα μικρό έργο τέχνης!

Αγάπη, για μένα, σημαίνει να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα στους γύρω μου. Ένα καλό λόγο, μια αγκαλιά, μια συμβουλή, την ουσιαστική παρουσία μου στην ανάγκη του άλλου, ένα όμορφο γεύμα… Όλα εκφράζουν την αγάπη μου!

Στο παρελθόν είχα πολλές ιδέες οι οποίες άλλες υλοποιούνταν σιγά σιγά, άλλες γρήγορα κι άλλες καθόλου. Μερικές φορές πάλι δεν τολμούσα να κάνω την αρχή. Εδώ και λίγο καιρό όμως στριφογύριζε στο μυαλό μου η ιδέα να βρω έναν τρόπο να μοιραστώ τη καθημερινότητα μου, τα θέλω, τις εμμονές, τις ανησυχίες μου, και πολλά ακόμα με τη Γιώτα, τη Πόπη ,τη Ρένα, εσένα…

Ναι, ακόμα κι εσένα καινούρια μου φίλη, που δεν σε ξέρω ακόμα αλλά θα γνωριστούμε μέσα από το My World is You! Μπορεί να μην είμαι ψυχολόγος, διαιτολόγος, σεφ, εκπαιδευτικός, είμαι όμως μια σύγχρονη γυναίκα, full time μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη και νοικοκυρά. Είμαι εδώ γιατί ο κόσμος μου είσαι εσύ…Καλως ήρθες!